We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

Geweldige activiteit op een unieke locatie in de binnenstad van Breda

Ooit al eens een drankje geproefd in een ondergrondse speakeasy waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan? De door jou gefabriceerde cocktail smaakt hierdoor nóg lekkerder! Tijdens de cocktailworkshop bij Barbier maak je kennis met een unieke locatie in de binnenstad van Breda. Het prachtige pand aan de Vismarktstraat is in ere hersteld en brengt je terug naar de tijd van de ouderwetse barbershops. Vroeger bevond zich aan de voorzijde een kapsalon en was aan de achterzijde een bar gesitueerd die alleen voor een selecte groep te vinden was. Barbier Breda heeft de gezelligheid en sfeer van the old daysbehouden en in een modern jasje gestoken. Je vindt hier alles om een unieke, complete en vooral onvergetelijke middag of avond uit te beleven.      

Uitgebreide cocktailworkshop inclusief snacks voor maar €32,50!

Tijdens de workshop worden alle ins en outs van het cocktail shaken besproken. Dit wordt gedaan door één van onze professionele en enthousiaste cocktailshakers. Zij maken er iedere dag een sport van om ingrediënten met elkaar te combineren om zo tot de meest vernieuwende en verfijnde cocktail te komen. Deze kneepjes van het vak leggen ze graag aan je uit. Daarna is het jouw beurt! Onder begeleiding van de professional ga je zelf aan de slag om de cocktail van je leven te bereiden. Bepaal de ingrediënten en hoeveelheden, leer de verschillende bereidingsmethoden en sluit af met een goede shake. Daarna is het moment suprême aangebroken, het proeven van je eigen gebrouwen cocktail. Subliem of heb je nog wat oefening nodig? Gelukkig krijg je een herkansing! Tijdens de cocktailworkshop krijg je uitleg over verschillende soorten cocktails en bereidingswijzen, leer je 2 bijzondere soorten zelf maken en ga je deze daarna opdrinken onder het genot van diverse snacks. De ideale activiteit met een vriendengroep, vriendinnengroep, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardag of ander feest of evenement.  

Kennis maken met een scala aan bijzondere cocktails

De cocktailshakers van Barbier Breda hebben al een ruim scala aan cocktails mogen ‘ontwerpen’. Vraag vooral eens naar de speciale cocktailkaart die de gasten van de geheime speakeasy voorgeschoteld krijgen. Wellicht krijg je op deze manier nog wat inside information!  

Dineren en dansen na afloop van de cocktailworkshop

Na de workshop is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Blijf daarom lekker hangen in ons mooie restaurant voor een uitgebreide borrel, of schuif aan voor een geweldig diner. Is etenstijd al voorbij en zijn de tafeltjes al aan de kant geschoven? Ga lekker los op onze dansvloer. Na die heerlijke cocktails zal de sfeer er al lekker inzitten!  

Don’t drink and drive!

Voor de lucky bastardsdie woonachtig zijn in Breda is de Vismarktstraat middenin het centrum, waar Barbier gevestigd is, natuurlijk bekend terrein. Gelukkig zijn er ook genoeg bushaltes in de buurt en is Breda station op 20 minuten loopafstand. Op deze manier kan iedereen in het gezelschap verantwoord genieten van de zelfgemaakte cocktails!

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.