We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

Unieke diner ervaring bij restaurant Barbier Breda

Zin om uit eten te gaan in een mysterieuze setting inclusief ouderwetse barbershop in de binnenstad van Breda? Geniet van een heerlijk 3-gangen-menu voor €32,50. Reserveer direct een plekje bij restaurant Barbier Breda!  

Ervaar de rijke geschiedenis van het pand aan de Vismarktstraat…

Dineren bij Barbier Breda brengt een unieke ervaring met zich mee. Vroeger was er aan de voorzijde van het pand een kapsalon gevestigd. Aan de achterzijde van het pand bevond zich een bar, waar maar een paar mensen vanaf wisten. De bar was namelijk alleen via ‘de steeg achter de Vismarkt’ te betreden. Bij Barbier Breda ga je terug in de tijd. De kapsalon is in ere hersteld in de vorm van een klassieke barbershop, de Vismarktstraat biedt nog steeds een prachtig uitzicht op de Grote Kerk en je vindt hier nog ouderwetse bevlogenheid van de medewerkers. Wat er met de geheime bar is gebeurd? Die is tegenwoordig nóg beter verstopt. Probeer de code te achterhalen om toegang te krijgen tot deze mysterieuze plek. We geven je één tip; houd onze social media goed in de gaten!  

Dineren in een uniek, sfeervol en mysterieus restaurant in Breda

Restaurant Barbier Breda brengt ouderwetse gezelligheid en sfeer samen met luxe, moderne gerechten. Je vindt hier alles om een unieke, complete en vooral onvergetelijke avond uit te beleven. Voor een goede start kan er gekozen worden voor een uitgebreide borrel. Op de borrelkaart van Barbier staat een verscheidenheid aan kleine hapjes en snacks. Voor het diner kan een keuze gemaakt worden tussen een 3-gangen-menu voor een vaste prijs, of er kan àla carte worden gegeten. Je kunt kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en nagerechten. Uiteraard hebben wij voldoende keuze voor de vegetarische eter en houden wij rekening met speciale dieetwensen.      

Een heerlijk 3-gangen-menu voor maar €32,50!

Geen zin om te koken, maar ook geen zin om duur uit eten te gaan? Geen probleem! Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij Barbier Breda heerlijk uit eten gaan voor een klein prijsje. Het speciale, door onze koks samengestelde 3-gangen-menu wordt dan voor slechts 32,50 euro aangeboden. Bekijk ook regelmatig de speciale dagdeals op deze website voor leuke kortingen!  

Verse, seizoensgebonden ingrediënten

In de open keuken kun je als gast meekijken met de werkzaamheden van de gepassioneerde koks die zich inzetten voor Barbier. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten afgestemd op het seizoen. Daarom wisselen de gerechten van Barbier geregeld en kun je altijd terecht voor een unieke ervaring.  

Geweldige combinaties van gerechten met speciaalbieren

Aangezien Barbier ook een ruime keuze in speciaalbieren aanbiedt, worden er alleen gerechten bereid die uitstekend samengaan met jouw gekozen biertje. Door het uitproberen van de verschillende combinaties van gerechten met speciaalbieren krijgt het diner een heel nieuwe dimensie!

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.