We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

Een heerlijke Gin & Tonic tasting als ideale activiteit voor groepen

Heb je zin om iets leuks te gaan doen met je vrienden, vriendinnen of collega’s? Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of verjaardag? Zoek dan niet verder! Onze Gin & Tonic tasting staat garant voor een geweldige middag/avond vol smaaksensatie!      

Gin & Tonic proeven op unieke locatie in de binnenstad van Breda

De tasting vindt plaats op een unieke locatie in de binnenstad van Breda. Het prachtige pand aan de Vismarktstraat is in ere hersteld en brengt je terug naar de tijd van de ouderwetse barbershops. Vroeger bevond zich aan de voorzijde een kapsalon en was aan de achterzijde een bar gesitueerd die alleen voor een selecte groep te vinden was. Barbier Breda heeft de gezelligheid en sfeer van the old daysbehouden en in een modern jasje gestoken. Je vindt hier alles om een unieke, complete en vooral onvergetelijke middag of avond uit te beleven.  

4 luxe Gin & Tonics voor maar €22,50!

Tijdens de tasting worden er 4 grote en luxe Gin & Tonics aangeboden inclusief verschillende garnituren. Het bekijken, proeven en beoordelen van de verschillende smaken zorgen ervoor dat de hele middag of avond in het teken staat van genieten. Bovendien kost deze Gin & Tonic tasting maar 22,50 euro! Bekijk ook regelmatig de speciale dagdeals op deze website voor leuke kortingen.  

Geweldige combinaties en heerlijke garnituren

Gin is enorm veelzijdig dankzij de hoeveelheid verschillende smaken, verschillende combinaties met tonics en de verschillende garnituren. Door deze verscheidenheid zal iedere Gin een andere smaakbeleving teweeg brengen en is er voor ieder wat wils. Ben je van de droge, ‘heftige’ Gin, van een toegankelijke, soepele en lichte Gin of toch van een kruidige Gin boordevol specerijen? Tijdens de tasting ga je dit allemaal ondervinden. Wij gebruiken uiteenlopende Gin-smaken waardoor je 4 unieke smaken zult proeven.  

Napraten en nagenieten in de geheime speakeasy

Na de tasting is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Blijf daarom lekker hangen in ons mooie restaurant voor een uitgebreide borrel, of schuif aan voor een geweldig diner. Is etenstijd al voorbij en zijn de tafeltjes al aan de kant geschoven? Ga lekker los op onze dansvloer. Na de Gin & Tonic tasting zal de sfeer er al lekker inzitten! Natuurlijk kun je ook op onderzoek uitgaan op onze social media om de code voor de geheime speakeasy te bemachtigen. Deze mysterieuze ondergrondse kelder is namelijk alleen toegankelijk voor de gelukkigen in het bezit van de code. Hier kun je genieten van heerlijke, gepersonaliseerde cocktails, ter plekke geshaket door onze getalenteerde cocktailshakers. Laat je verrassen door deze unieke locatie die bij uitstek geschikt is om de avond in stijl af te sluiten.  

Don’t drink and drive!

Voor de lucky bastardsdie woonachtig zijn in Breda is de Vismarktstraat middenin het centrum, waar Barbier gevestigd is, natuurlijk bekend terrein. Gelukkig zijn er ook genoeg bushaltes in de buurt en is Breda station op 20 minuten loopafstand. Op deze manier kan iedereen in het gezelschap verantwoord genieten van de Gin & Tonics!

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.