We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

Speciaalbier proeven: De leukste activiteit met je vrienden

Heb je zin om iets leuks te gaan doen met je vriendengroep of collega’s? Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of verjaardag? Zoek dan niet verder! Onze bierproeverij staat garant voor echte Brabantse gezelligheid.      

Speciaalbierproeverij op unieke locatie in de binnenstad van Breda

De bierproeverij vindt plaats op een unieke locatie in de binnenstad van Breda. Het prachtige pand aan de Vismarktstraat is in ere hersteld en brengt je terug naar de tijd van de ouderwetse barbershops. Vroeger bevond zich aan de voorzijde een kapsalon en was aan de achterzijde een bar gesitueerd die alleen voor een selecte groep te vinden was. Barbier Breda heeft de gezelligheid en sfeer van the old daysbehouden en in een modern jasje gestoken. Je vindt hier alles om een unieke, complete en vooral onvergetelijke avond uit te beleven.  

4 speciaalbieren voor maar €15,-!

De bierproeverij bestaat uit het proeven van 4 speciaalbieren en heeft een logische opbouw. We zorgen er altijd voor dat de smaken van de biertjes uiteenlopend zijn zodat je de verschillende geuren, kleuren en aroma’s goed kunt proeven. De bieren die worden geserveerd komen altijd van onze wisseltap en bestaan bijvoorbeeld uit heerlijk witbier, blondbier of tripel. Voor de lekkere trek kan er ook een portie bitterballen bij besteld worden. Kortom, een avondvullend programma voor maar 15 euro per persoon!  

Napraten en nagenieten in de geheime speakeasy

Na de proeverij is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Blijf daarom lekker hangen in ons mooie restaurant voor een uitgebreide borrel, of schuif aan voor een geweldig diner. Is etenstijd al voorbij en zijn de tafeltjes al aan de kant geschoven? Ga lekker los op onze dansvloer. Na de bierproeverij zal de sfeer er al lekker inzitten! Natuurlijk kun je ook op onderzoek uitgaan op onze social media om de code voor de geheime speakeasy te bemachtigen. Deze mysterieuze ondergrondse kelder is namelijk alleen toegankelijk voor de gelukkigen in het bezit van de code. Hier kun je genieten van heerlijke, gepersonaliseerde cocktails, ter plekke geshaket door onze getalenteerde cocktailshakers. Laat je verrassen door deze unieke locatie die bij uitstek geschikt is om de avond in stijl af te sluiten.  

Don’t drink and drive!

Voor de lucky bastardsdie woonachtig zijn in Breda is de Vismarktstraat middenin het centrum, waar Barbier gevestigd is, natuurlijk bekend terrein. Gelukkig zijn er ook genoeg bushaltes in de buurt en is Breda station op 20 minuten loopafstand. Op deze manier kan iedereen in het gezelschap verantwoord genieten van de speciaalbieren!

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.