We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

HUNGRY?

Voor maar 28,50 kunt u genieten van een 3 gangen verrassingsmenu die de chef voor u zal klaarmaken. Ideaal gecombineerd met een van de drie verschillende tastings die we hebben klaar staan.

Dineren

FEELING THIRSTY?

Bij dit onderdeel kunt u 3 uur lang onbeperkt bier fris wijn drinken voor maar 22,50. Geen liefhebber van die drie? Voor 32,50 heeft u ook de optie om mixdranken te drinken.

SHAKE IT BABY!

Bij deze cocktail workshop gaat u zelf shaken en proeven om tot een heerlijke cocktail te komen. Onder leiding van onze gespecialiseerde cocktailshakers wordt u ook cocktailshaker voor een dag! Voor het bedrag van 32,50 ontvangt u een workshop, 2 heerlijke cocktails en krijgt u wat lekkers te

Cocktailworkshop

HOW ABOUT A GIN & TONIC

Ook zo'n zin in een Gin & Tonic maar kunt u niet kiezen? Voor het bedrag van 20,- krijgt u een tasting van 4 verschillende Gin & Tonics.

Gin & Tonic proeverij

24 hours in a day, 24 beers in a case. Coincidence?

Voor het bedrag van 12,50 krijgt u geen 24 maar 4 verschillende proefglazen speciaalbier. Handig voor iedereen die niet kan kiezen tussen al dat lekkers!

Speciaalbier proeverij

Smile! There's whisky.

Bij deze Whisky Tasting krijgt u voor de prijs van 25,- 4 heerlijke whisky's en een kaasplankje. Geniet van dit heerlijke schotse drankje!

Whisky proeverij

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.