We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

Whisky tasting: De leukste activiteit met je vrienden

Heb je zin om iets leuks te gaan doen met je vriendengroep of collega’s? Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijdagmiddagborrel, vrijgezellenfeest of verjaardag? Zoek dan niet verder! Onze whisky tasting staat garant voor een gezellige middag of avond.      

Whisky proeven op unieke locatie in de binnenstad van Breda

De tasting vindt plaats op een unieke locatie in de binnenstad van Breda. Het prachtige pand aan de Vismarktstraat is in ere hersteld en brengt je terug naar de tijd van de ouderwetse barbershops. Vroeger bevond zich aan de voorzijde een kapsalon en was aan de achterzijde een bar gesitueerd die alleen voor een selecte groep te vinden was. Barbier Breda heeft de gezelligheid en sfeer van the old days behouden en in een modern jasje gestoken. Je vindt hier alles om een unieke, complete en vooral onvergetelijke middag of avond uit te beleven.  

4 verschillende whisky’s inclusief kaasplankje voor maar €27,50!

De whisky tasting bestaat uit het proeven van 4 whisky’s, waaronder single malt en blended whisky’s. Bekijk, ruik en draai de whisky door het glas. Je zult ervaren dat dit bij iedere whisky anders is. Om de avond helemaal af te maken en om de smaakpapillen extra te prikkelen wordt er een heerlijk kaasplankje bij geserveerd. Kortom, een middag- of avondvullend programma voor maar 27,50 euro per persoon! Liever alleen de whisky tasting zonder heerlijk kaasplankje? Dan betaal je nog maar 22,50 per persoon.  

Napraten en nagenieten in de geheime speakeasy

Na de tasting is er natuurlijk voldoende gespreksstof om gezellig over na te praten. Blijf daarom lekker hangen in ons mooie restaurant voor een uitgebreide borrel, of schuif aan voor een geweldig diner. Is etenstijd al voorbij en zijn de tafeltjes al aan de kant geschoven? Ga lekker los op onze dansvloer. Na de whisky tasting zal de sfeer er al lekker inzitten! Natuurlijk kun je ook op onderzoek uitgaan op onze social media om de code voor de geheime speakeasy te bemachtigen. Deze mysterieuze ondergrondse kelder is namelijk alleen toegankelijk voor de gelukkigen in het bezit van de code. Hier kun je genieten van heerlijke, gepersonaliseerde cocktails, ter plekke geshaket door onze getalenteerde cocktailshakers. Laat je verrassen door deze unieke locatie die bij uitstek geschikt is om de avond in stijl af te sluiten.  

Don’t drink and drive!

Voor de lucky bastardsdie woonachtig zijn in Breda is de Vismarktstraat middenin het centrum, waar Barbier gevestigd is, natuurlijk bekend terrein. Gelukkig zijn er ook genoeg bushaltes in de buurt en is Breda station op 20 minuten loopafstand. Op deze manier kan iedereen in het gezelschap verantwoord genieten van de whisky’s!

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.