We zoeken nog teamleden! Vacatures
-->

De zaalverhuur van Barbier Breda maakt jouw feest of evenement onvergetelijk

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw feest of evenement? Bij een feest op locatie Barbier Breda weet je zeker dat er nog lang over wordt nagepraat. De barbershop en restaurant op de begane grond van Barbier Breda brengt een ouderwetse, klassieke stijl samen met luxe en moderne faciliteiten. Tel daarbij de mysterieuze sfeer van de geheime kelder onder het pand (de speakeasy) bij op en deze locatie zal de monden van je gasten doen laten open vallen. Daarnaast kunnen we je een totaalpakket aanbieden inclusief drankjes, hapjes en een DJ. Direct alles geregeld en jij zit niet met de rommel, ideaal!  

Bespreek direct de mogelijkheden:

WHATSAPP Bellen
   

Barbier Breda is geschikt voor alle soorten feesten en evenementen

De zaalverhuur van Barbier Breda is ingesteld op alle soorten feesten en evenementen. We bespreken samen met jou wat in jouw geval de beste locatie en zaal is. Of je nu een verjaardag, bruiloft, examenfeest, afstudeerfeest, jubileum, afscheidsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wilt vieren, voor ieder evenement hebben wij een passende oplossing en bijbehorende locatie.  

Huur ondergrondse speakeasy kelder Barbier Breda

 

Huur begane grond Barbier Breda

 

Feest of evenement inclusief beleving

Wil je nog meer uit je feest of evenement halen? Bij Barbier zijn er voldoende mogelijkheden om van jouw feest of evenement een echte beleving te maken. Je kunt het feest bijvoorbeeld combineren met één van onze workshops en tastings/proeverijen. Denk hierbij aan een cocktail workshop, gin & tonic tasting/proeverij, beer tasting/bier proeverij of whisky tasting/proeverij. Zo wordt het niet alleen een feest, maar een avondvullend programma dat men niet snel zal vergeten!  

Exclusieve bars voor een uitgebreid dranken aanbod

Natuurlijk is het mogelijk om de 2 ruim opgezette en prachtige bars die Barbier Breda telt, in te zetten tijdens je feest of evenement. Desgewenst kunnen je gasten hier een ruim aanbod aan dranken bestellen. Denk hierbij aan speciaalbieren, gin & tonics en whisky’s. Om het evenement nóg onvergetelijker te maken en om je gasten op en top te verwennen, kun je ervoor kiezen onze getalenteerde cocktail shakers in te zetten. Je gasten kunnen dan in de ondergrondse speakeasy hun eigen cocktail laten samenstellen op basis van hun gevoel, humeur en smaak! Mogen je gasten bepaalde drankjes bestellen of onbeperkt? De keuze is aan jou! Wij bespreken graag de mogelijkheden.  

Heerlijke hapjes tijdens jouw feest of evenement

In onze keuken kunnen onze koks heerlijke hapjes voorbereiden zodat jouw gasten van een snack of borrelhap kunnen genieten tijdens het evenement. Wij bespreken samen met jou wat voor jouw feest of evenement de beste hapjes zijn en wat de beste hoeveelheid is. Uiteraard hebben wij voldoende keuze voor de vegetarische eter en houden wij rekening met speciale dieetwensen.

DON’T EVER MISS OUT ON OUR SPECIAL DEALS.

Laat uw naam en e-mailadres achter in het onderstaande formulier en wij houden u op de hoogte van nieuwsberichten, acties en evenementen van Barbier.